السبت، 28 يونيو 2014

سمك سردين محشو بالبطاطا بالفرن

/www.ochak-tabkh.com/

المقادير

سمك سردين منظف و ينزع عنه كل الشوك نضيف له ملح فلفل اسود و عصير نصف حامضة ونتركه لحين تجهيز الباقي

صلصة طما طم مطبوخة و محضرة مسبقا حضرتها كالاتي
طماطم مطحونة نضعها في قدر مع شوية زيتون ملعقة مركز الطماطم ملح بابريكا,شطة كمون ثوم مهروس كسبرة و بقدونس مفروم و ترك تنضج حتى تتسبك

عجينة بطاطس جهزناها بسلق حبتين بطاطس نطحنها و نضيف لها رشة فلفل اسود رشة بابريكا شطة ملعقة بقدونس مفروم و بيضة كبيرة و يخلط الكل جيدا

الطريقة


<< نبسط حبة من سمك السردين و نضع وسطها ملعقة صغيرة من عجينة البطاطس

<< تلوى السمكة على نفسها لنحصل على رولات السمك محشوة


<< نضع الصلصة بصينية الفرن و نرتب السمكات المحشوة ونضيف عليها ملعقتين زيت زيتون


<< وترسل للفرن تقريبا من 20 لنصف ساعة اول متطلع نسقيها كمان بشوية زيت زيتون و عصير ليمون حامض و نزينها بالزيتون و صحة و هنا



/www.ochak-tabkh.com/

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe




لا تعليق

إرسال تعليق

 Follow  us on Facebook