/www.ochak-tabkh.com/ |
المقادير
سمك سردين منظف و ينزع عنه كل الشوك نضيف له ملح فلفل اسود و عصير نصف حامضة ونتركه لحين تجهيز الباقي
صلصة طما طم مطبوخة و محضرة مسبقا حضرتها كالاتي
طماطم مطحونة نضعها في قدر مع شوية زيتون ملعقة مركز الطماطم ملح بابريكا,شطة كمون ثوم مهروس كسبرة و بقدونس مفروم و ترك تنضج حتى تتسبك
عجينة بطاطس جهزناها بسلق حبتين بطاطس نطحنها و نضيف لها رشة فلفل اسود رشة بابريكا شطة ملعقة بقدونس مفروم و بيضة كبيرة و يخلط الكل جيدا
الطريقة
<< نبسط حبة من سمك السردين و نضع وسطها ملعقة صغيرة من عجينة البطاطس
<< تلوى السمكة على نفسها لنحصل على رولات السمك محشوة
<< نضع الصلصة بصينية الفرن و نرتب السمكات المحشوة ونضيف عليها ملعقتين زيت زيتون
<< وترسل للفرن تقريبا من 20 لنصف ساعة اول متطلع نسقيها كمان بشوية زيت زيتون و عصير ليمون حامض و نزينها بالزيتون و صحة و هنا
/www.ochak-tabkh.com/ |
Put the internet to work for you.
إرسال تعليق