الأحد، 25 يناير 2015

طريقة تحضير كيكة الشاتوه Chateau cake

طريقة تحضير كيكة الشاتوه Chateau cake

طريقة تحضير كيكة الشاتوه Chateau cake

طريقة تحضير كيكة الشاتوه Chateau cake

- المكونات:

- 4 بيض .
- رشة ملح .
- 1 كوب حليب كامل الدسم .
- 1 كوب دقيق .
- 3/4 كوب سكر أو كوب سكر كامل حسب رغبتكِ .
- 1/2 كوب شيكولاته ذائبة .
- 1/2 كوب زبدة .
- 1/2 ملعقة صغيرة فاينليا.
- 1/2 كوب كاكاو .
- 1/2 كوب زيت عباد الشمس .

- طريقة التحضير :

- يخلط السكر والزبدة والزيت واللبن والكاكاو ونصف كوب الشيكولاتة ويضرب بالمضرب الكهربائى والنصف الأخر من كوب الشيكولاتة يترك جابناً .
- ثم نضيف البيض ونستمر فى الضرب.
- ثم نضيف الدقيق والباكين باودر والفانيليا والملح ونستمر فى الضرب.
- ثم ندخلها الفرن لمدة 45 دقيقة, اول 30 دقيقة على درجة 160درجة وبعدها نقلل الدرجة الى 140 درجة .
- وبعد إستخراجها من الفرن وهى ساخنة نضيف عليها نصف كوب الشوكولاتة الذائبة المتبقية .

IFTTT

Put the internet to work for you.

Delete or edit this Recipe




لا تعليق

إرسال تعليق

 Follow  us on Facebook