الثلاثاء، 29 يوليو 2014

كيك الزبيب

المقادير

2 حبات بيض كبيرة
نص كوب زبدة مذابة
كوب حليب دافئ
ملعقة ملح
4 معالق كبيرة سكر بودرة
كوب و نص دقيق
ملعقة و نص خميرة الخبز
ملعقة كبيرة زبيب
ملعقة ماء زهر
الطريقة

-- نخلط الاول البيض مع السكر و نضيف الزبدة و نكمل كل المقادير والاهم هوالتخمير و المكان يكون دااااافي
-- تخمير بيكون مرتين ف العجانة و المرة تانية في صينية حوالي 2ساعات
-- نضع في قااع الصينية المدهونة حبات من اللوز او اي نوع مكسرات
و تخمر العجينة مرة تانيه ساعة و نص في مكان دافي لين يصير الحجم مضاعف
-- تخبز في فرن حرارة 180 مدة 20 الفرن يكون ساخن اول شي و بعدين ننزل الحرارة
--
 ملحوظة

تبقى عجينة البريوش اساسية واي نكهة ضيفوها مثلا برش البرتقال او الحامض او فانيلا ماء زهر روح اللوز اختياري الكم

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe




لا تعليق

إرسال تعليق

 Follow  us on Facebook