السبت، 31 مايو 2014

تحضير دجاج كنتاكي

مساء الخير عليكم ياحلى وصفة النهاردة عملت الكنتاكى والريزو بس ملحقتش اصوره بصراحة وطلع تحفة نفس الطعم بالظبط
قولولى رايكم ولو عاوزين الطريقة تحضير دجاج كنتاكي

الطريقة و المقادير عمل دجاج كنتاكى في البيت

نجيب فرخة - دجاح - ونقطعها 8 ونخليها من الجلد ونضع عليها ملح وفلفل اسود وخل ونسيبها نصف ساعة وبعدين نغسلها كويس اوى وبعدين نجيب حلة ونصعها على النار ونحط فيها سمنة ومستكة وحبهان ونحط الفراخ الدجاج ونضع عليها بابريكا وفلفل اسود وورق لورى و2عود قرفة وبهارات لحمة او فراخ المتوفر توم بودر وبصل بودر وجوزة الطيب ونقلب وبعدين نحط الميه ونسيها تستوى 3/4سوى وبعدبن نشيلها ونجيب بولة كبيرة ونضع فيها بيضة وكوب لبن رايب و1/2كوب خل وبابريكا وتوم وبصل بودر وفلفل اسود ونحط فيها الفراخ لمدة ساعة تقريبا تبرد وبعدين نجيب بولة تانيه ونضع 2كوب دقيق و2بكنج بودر وكورن فليكس ونجيب الفراخ ونضعها فى الدقيق وتوضع فى التلاجة ربع ساعة ملحوظه مش تمسكى الفراخ بايدك لازم بالمساكة وبعدين تحمر غى زيت غزير

هاتى حلة وحطى فيها شويه زيت وسمنةومستكة وحبهان وبعدين بصلة مقطعة رفيع لحد ما تصفر وتكونى مقطعة صدر فراخ مربعات صغيرة ونضعها على البصلة ونقلبها لحد مالونها يبيض ونضع عليها بابريكا و3معالق كاتشب ومعلقة صويا صوص و2عود قرفة وبهارات لحمة وملح وفلفل اسود وننزل بالارز ونقلب وبعدين نضع الميه ولو عندك شوربة يكون احسن بس خلاص وبالهنا على قلبك ياعمرى


via mixTabkh http://ift.tt/1jAaQTR

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe




لا تعليق

إرسال تعليق

 Follow  us on Facebook