الأحد، 27 يوليو 2014

فراخك المشويه فى صينيه وكمان بريحه الفحم



كوكتيل على كيفك
المقادير...
فرخه كبيره او 2 كيلو
2 بصله كبيره
3فصوص ثوم
2قرن فلفل واحد اخضر وواحد احمر
1 طماطمايه
1 ليمونه 
ملعقه كارى+ملعقه بابريكا+نصف ملعقه قرفه
ملعقه بهارات فراخ+ملح وفلفل كما تحبى
ضيفى اى بهارات تحبيها وممكن ملعقه مسطرده وكاتشب
الطريقه...
تقطع الفرخه 8 قطع  ونقوم بعمل فتحات فى القطع حتى تتشرب التتبيله وتدعك بالملح والخل والليمون (ولو عايزها دايت ممكن تشيلى الجلد عن الفرخه وصدقونى مبتفرقش فى الطعم)  ونضعها فى الصنيه ثم نضرب البصله والطماطم والفلفل  والثوم فى الكبه او تقطعيهم كما تحبى ويوضعوا على الفراخ ثم نتركها حوالى ساعه حتى تتشرب التتبيله او نتركها فى الثلاجه الليل بطوله بس تكون مغطاه وبعد ان نسويها فى الفرن نشعل قطعه فحم على النار ونضعها  فى الصنيه على ورقه فويل ونسخن ملعقه زبده على النار  ونصبها على الفحم ونغطى الصنيه بسرعه  ونتركها 10 دقائق وبالهنا يارب

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe




لا تعليق

إرسال تعليق

 Follow  us on Facebook